Το Κέντρο μας αποτελεί ένα Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάσχοντες από χρόνιους πόνους που προκαλούν διάφορες παθήσεις όπως η οσφυαλγία, οι κακώσεις που προκαλούνται από εξαντλητική και λανθασμένη άθληση και οι ρευματοπάθειες.

 

Οι φυσικοθεραπευτές που απαρτίζουν την ομάδα μας έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και πληρούν όλες τις επιστημονικές προδιαγραφές του κλάδου μας.

 

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στα πλαίσια μιας ανθρώπινης προσέγγισης και εξατομικευμένης θεραπείας για κάθε ασθενή ξεχωριστά.  Σε συνδυασμό με την εφαρμογή των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και φυσικών μέσων, δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Η αφετηρία μας πάντα ήταν και είναι η διαπροσωπική σχέση με τον ασθενή και ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα της κάθε περίστασης

 

Στόχος μας είναι η αποκατάσταση του προβλήματος και η διατήρηση της υγείας του θεραπευόμενου με ταυτόχρονη πρόληψη τυχόν άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν σύμφωνα με την ανατομία και την μορφολογία του εκάστοτε σώματος.

 

Η εμπειρία, η αποτελεσματικότητα και η συνεργασία της ομάδας μας είναι το μυστικό της επιτυχίας του κέντρου μας. Εφοδιασμένοι με τις κατάλληλες γνώσεις και με γνώμονα πάντα την υγεία του συνανθρώπου μας, στοχεύουμε στην αμεσότητα των αποτελεσμάτων μας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.